4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Zorgvergoedingen in 2024

Zorgvergoedingen in 2024: Wat vergoedt mijn zorgverzekeraar? 

Met het naderen van het nieuwe jaar rijst de vraag bij velen: “Wordt de behandeling die ik nodig heb vergoed door mijn zorgverzekeraar in 2024?” Het is essentieel om op de hoogte te zijn van eventuele veranderingen in de dekkingen en voorwaarden van je zorgverzekering, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Houd ook rekening met het eigen risico dat van toepassing is op je zorgverzekering. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen voordat de verzekeraar begint met vergoeden. Controleer of eventuele behandelingen die je overweegt onder het eigen risico vallen. 

 

Hieronder in de video zie je een aantal specialismes en de vergoeding hiervan.  

Heeft u vragen over de vergoedingen van 2024 en welke voor u van toepassing zijn? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u helpen! 

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle