4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Rob

IK HOUD VAN…

“Klussen! Vijf jaar geleden heb ik een jaren ’30 huis gekocht waar alles nog aan moest gebeuren. Ik ben dus altijd bezig en heb de afgelopen jaren stap voor stap het hele huis verbouwd. Totdat ik een lelijke smak maakte en lang uit de running was door mijn enkel. Ook op mijn werk had ik er veel last van, ik bleef pijnlijke en tintelende voeten houden. Nu ben ik pijnvrij.”

NAAM

Rob

HOBBY

Klussen

KLACHT

Verstoord gevoel in zijn voet. Een paar jaar geleden heeft Rob een enkelbreuk gehad waaraan hij toen is geopereerd. Rob bleef pijn houden in enkel, uitstralend naar de grote teen. Na onderzoek van de podoloog blijkt Rob een tarsaal tunnelsyndroom te hebben, wat een zenuw beknelt.

OPLOSSING

De orthopedisch schoentechnicus deed een uitgebreide analyse en adviseerde een stabiliserende en corrigerende steunzool in een schoen met een dikke loopzool die goed kan rollen. De steunzolen zijn op maat gemaakt en geplaatst in de schoen. In combinatie met de schoenen ervaart Rob meer steun en kan hij zijn voet weer pijnvrij afwikkelen.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle