We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Preventie voor werkenden

Preventie om burn-out klachten te voorkomen

Preventie om burn-out klachten te voorkomen
Preventie kan worden ingezet om langdurige ziekte tijdens werken te voorkomen. Door preventief te handelen blijven we gezond en worden lichamelijke klachten door werkzaamheden in een vroeg stadium opgespoord. Op deze manier kan je burn-out klachten voorkomen en werk je preventief aan jouw werkgeluk.

Waarom preventie inzetten?

Preventie richt zich op het onderhouden van de lichamelijke- en mentale gesteldheid van mensen. Werkgevers kunnen preventie inzetten om het ziekteverzuim op de werkvloer terug te dringen. Werknemers kunnen preventie toepassen om langdurige klachten die veroorzaakt worden door werkzaamheden of werkdruk te voorkomen.

Bij het Expertisecentrum Voet & Beweging maken we gebruik van verschillende disciplines op gebied van voeten, enkels en beweging. Door onze multidisciplinaire samenwerking kunnen we op gebied van preventie zorgen voor een verbetering van jouw vitaliteit op de werkvloer.

Vitaliteit op de werkvloer

Onze specialisten ontwikkelen onder andere preventieprogramma’s die zich richten op het verbeteren van de vitaliteit op de werkvloer. Daarnaast kan preventie ook worden ingezet voor mensen die binnen hun beroep meer risico lopen op blessures. Denk aan beroepen, waarbij er fysieke arbeid verricht wordt zoals het werken in de bouw. Daarnaast is het belangrijk om te bewegen wanneer je gedurende de dag zittend werk uitvoert.

Vitaliteit staat voor energiek in het leven staan en kan een positieve werking hebben op het
terugdringen van ziekteverzuim op de werkvloer. Wanneer je een te hoge werkdruk ervaart kan ze last krijgen van burn-out klachten en vervolgens in de ziektewet komen.
Bij het Expertisecentrum Voet & Beweging richten we ons niet alleen op de preventie van fysieke blessures. Ook mentale gezondheid speelt een grote rol. Veel fysieke doelen kunnen pas bereikt worden, wanneer we mentaal hiertoe bereid zijn.

Onze leefstijlcoaches en sportdiëtisten helpen je
graag bij het preventief fit en vitaal houden van jouw lijf. Denk hierbij aan het instellen van extra pauzes en rustmomenten, coaching, gezonde voeding op de werkvloer en ruimte om een wandeling te maken of te sporten tijdens de werkdag. Door kleine aanpassingen kan je jouw vitaliteit op de werkvloer al gemakkelijk verbeteren.

Meer informatie

Wil je preventie inzetten om burn-out klachten te voorkomen? Of ben je benieuwd naar wat het
Expertisecentrum Voet & Beweging voor jou kan betekenen op gebied van vitaliteit? Maak dan hier een gratis afspraak voor een online advies gesprek.

Lees meer

Volg ons op de socials

Blijf op de hoogte van onze laatste updates en interessante artikelen, door ons te volgen op onze sociale-mediakanalen! We delen regelmatig leuke content om je...

De Pedicure Pijn Poli

Pijnklachten aan de voeten zoals bijvoorbeeld een verdikking van de nagelplaat door schimmel, een ingroeiende teennagel, likdoorns, pijnlijke kloven en andere huid- en/of nagelproblemen kunnen...

Een sta-bureau is goed, een lunchwandeling beter

Het geheim voor een gezond hart? Bewegen, bewegen, bewegen! Esmée Bakker en haar team hebben onderzocht hoe verschillende vormen van beweging bijdragen aan een gezond...

10

Kennis van zaken en neemt de tijd en aandacht voor de behandeling. Ik heb veel profijt van de behandelingen.

9

Ze denken goed mee me schoenen waren wel goed alleen de revalidatie arts wilde nog een verandering.

10

Ik heb veeeeeeel minder vermoeide voeten. Dus ik kan niet anders dan blij zijn en weten dat ze haar vaak verstaat.

8

Vlot en deskundige benadering alsmede begrip voor de problemen.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang acties, tips en alles omtrent voeten, beweging en gezondheid.

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle