We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Peter

IK HOUD VAN…

De natuur in! Ik heb jarenlang alleen maar gewerkt en had nauwelijks aandacht voor mijn gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Toen ik de zaak verkocht, besloot ik alleen nog maar de dingen te doen die ik leuk vind. Na een survivaltocht in de Ardennen belandde ik op bed. Kon geen kant meer op met mijn rug. Ik herstelde wel maar bleef bang voor elke onverwachte beweging. Nu weet ik waar mijn grenzen liggen en kan ik weer lekker op pad.”

NAAM

Peter

HOBBY

Bergbeklimmen, raften

KLACHT

Lage rugklachten. Peter had jaren een zittend beroep en te weinig aandacht voor zijn conditie. Hij heeft een klein beenlengteschil. Peter was er letterlijk naar gaan lopen: zijn loop- en belastingpatroon waren niet meer in balans.

OPLOSSING

Het bewegingsapparaat van Peter werd geanalyseerd en zijn looppatroon is bekeken. Eerst is zijn SI-gewricht gemobiliseerd; daarna zijn er reguliere en sportzolen aangemeten. De podotherapeut heeft het beenlengteverschil voor en deel opgeheven. Onze gezondheidstrainer is met Peter gaan trainen op een goede lichaamshouding bij het lopen en zitten. Verder heeft Peter ander schoeisel aangeschaft die hem meer steun bieden en neemt hij vaker de fiets dan de auto.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle