We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Onze partners

De zorg beter organiseren voor de klant. Hoe doe je dat? Door specialisten samen te brengen, zowel binnen als van buiten het expertisecentrum. Deze experts hebben een ding gemeen: ze zijn nieuwsgierig en willen van elkaar leren. Ze zijn bereid om over de grens van hun eigen vakgebied heen te kijken en willen kennis delen voor een optimale oplossing. Onze eigen experts werken samen met een selecte groep van externe partners. En daar zijn we trots op! Graag stellen we ze aan je voor.

Wij werken met een ervaren team van gespecialiseerde voet- en bewegingsdeskundigen. Onze maatproducten komen tot stand via uitgebreide analyses en zijn ontwikkeld op basis van de laatste innovaties op het gebied van techniek en gezondheid. Denk aan moderne orthopedische schoenen, semi-orthopedisch schoenen, correctie- en steunzolen en aanvullende disciplines, waaronder echografie, podotherapie en pedicurebehandeling voor mensen met een mobiliteitsbeperking. We werken samen met onze regionale zorgexperts, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuisspecialisten. Verder richten we ons op de behandeling en preventie van sportblessures.

Wij werken met een ervaren team van gespecialiseerde voet- en bewegingsdeskundigen. Onze maatproducten komen tot stand via uitgebreide analyses en zijn ontwikkeld op basis van de laatste innovaties op het gebied van techniek en gezondheid. Denk aan moderne orthopedische schoenen, semi-orthopedisch schoenen, correctie- en steunzolen en aanvullende disciplines, waaronder echografie, podotherapie en pedicurebehandeling voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

We werken samen met onze regionale zorgexperts, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen en ziekenhuisspecialisten. Verder richten we ons op de behandeling en preventie van sportblessures.

Medisch pedicure Carien Lemein is eigenaar van Voetzorg Zwolle. Zij biedt een totaalverzorging voor de voeten en behandelt huid- en nagelaandoeningen. Denk hierbij aan het verhelpen van kloven, nagelreparaties en het plaatsen van nagelbeugels. Ze werkt conform de laatste technieken, gebruikt de juiste materialen en een effectieve werkvolgorde, en is opgeleid om de meer complexere voet- en nagelproblematiek te behandelen. 

Dit zijn de specialistische handelingen aan de risicovoet, bijvoorbeeld in het geval van reuma, diabetes, spasticiteit en kanker. Ook verwaarlozing en complicaties door ouderdom zijn op te lossen. Alle behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.

De Fysiotherapeut Zwolle is deskundig op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat. U bent er welkom voor advies, begeleiding en behandeling van uiteenlopende lichamelijke klachten.

Naast de algemene fysiotherapie heeft de Fysiotherapeut Zwolle een aantal specialismen, waaronder manuele therapie, sport- en golffysiotherapie, dry needling, medical taping en fysiotherapie bij chronische aandoeningen. Ook thuisbehandeling is mogelijk.