4.5/5

Zoek

4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Gratis hardloopspreekuur
Gratis hardloopspreekuur
Previous
Next

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Uw experts

Marieke Veneklaas

Als orthopedisch schoentechnoloog ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van doeltreffende oplossingen voor pijnklachten aan voeten, benen en rug tijdens het staan en lopen. Ik ga met de klant in gesprek om exact uit te vinden wat de klacht is en om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de geschiedenis, de huidige situatie en van de leef- en werkomstandigheden. Met behulp van een gangbeeldanalyse en voetonderzoek zoek ik naar de oorzaak van de problematiek. Een blauwdruk en voetscan geven daarbij extra inzicht en zijn de basis voor een plan van aanpak. In dit plan staan de randvoorwaarden voor de ondersteuning van de voeten met een hulpmiddel. Veelal kan ik heftige klachten met een relatief klein hulpmiddel als een steunzool doelgericht aanpakken, maar ik kan ook confectieschoenen aanpassen of semi-orthopedisch of volledig maatgemaakt schoeisel aanmeten.

Voeten zie ik als fundament van het lichaam. Ik vind het echt fantastisch dat relatief kleine aanpassingen in de stand van de voeten kunnen leiden tot een ander gebruik van het hele lichaam. Waar ik blij van word in mijn werk? Als klanten tijdens een controle-afspraak vertellen wat de meerwaarde van het product is in hun dagelijkse leven, dat de pijnklachten en functionele problemen zijn opgelost en hoeveel positieve gevolgen dit heeft op het dagelijks functioneren. Ik kan ervan genieten als ik hoor dat een vader weer kan springen met zijn dochter in de ballenbak. Dat iemand het kleine stukje lopen naar de supermarkt waarbij altijd een pitstop nodig was, nu in één keer kan doen. Dat werknemers weer met plezier aan de slag gaan in plaats van op te zien tegen een zwaar belaste werkdag. De mooiste momenten zitten in ieder moment; het puzzelen naar de best passende oplossing geeft mij grote voldoening.

Iedere klant is uniek. Ik ben er trots op hoe wij als team samenwerken aan een maatwerkproduct. Het zorgt voor een grote variatie in proces en werkwijze. Voor mij is het een eer om niet alleen voor maar ook achter de schermen met elkaar te mogen werken aan een oplossing voor een optimale bewegingsvrijheid van de klant.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang acties, tips en alles omtrent voeten, beweging en gezondheid.

10

Kennis van zaken en neemt de tijd en aandacht voor de behandeling. Ik heb veel profijt van de behandelingen.

9

Ze denken goed mee me schoenen waren wel goed alleen de revalidatie arts wilde nog een verandering.

10

Ik heb veeeeeeel minder vermoeide voeten. Dus ik kan niet anders dan blij zijn en weten dat ze haar vaak verstaat.

8

Vlot en deskundige benadering alsmede begrip voor de problemen.

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle