KIKI EEKHOUDT

Ik ben zowel in de paskamer als in de werkplaats aan de slag. Ik ben betrokken bij het hele proces, vanaf het eerste klantcontact tot en met het aanmeten en de nazorg. Veel materialen heb ik al eens door mijn handen gehad. Zo begrijp ik wat materialen doen in het corrigeren en het draagcomfort en ik weet ook wat er technisch mogelijk is. Ik denk dat je hierdoor een veel beter advies kunt geven en echt maatwerk kunt leveren.

In een tijd waarin automatisering en digitalisering aan de orde van de dag zijn, werken wij hier met het beste van twee werelden. Natuurlijk onderzoeken we hoe we innovatieve technieken efficiënt kunnen inzetten, maar ik blijf vinden dat we hier vooral een ambachtelijk product leveren. Dat kunnen we alleen door integrale aandacht te hebben voor de hulpvraag. Juist het persoonlijke contact, onze benadering en het kleinschalige, dat is precies wat onze klanten zo prettig vinden.

Ik heb veel affiniteit met sport, wat maakt dat ik heel blij worden van een aanpassing die de klant helpt om zijn sportprestatie of het bewegen in het algemeen te verbeteren. Dit kan op elk niveau zijn: van een rondje van 2 kilometer om de vijver wandelen, tot pijnvrij 90 minuten een wedstrijd kunnen voetballen.

Ons resultaat is dus niet die steunzool, die schoenaanpassing of een specifiek advies, maar iets wezenlijk anders: wij werken aan het teruggeven van mobiliteit en daarmee aan het teruggeven van de vrijheid aan de klant. Als het probleem is opgelost, beseffen mensen pas echt hoe waardevol het is om een leven lang goed en gezond bewegen.