CARIEN LEMEIN

Carien is medisch pedicure en oncologisch voetverzorger bij het Expertisecentrum Voet & Beweging. Zij verzorgt de voeten en behandelt huid- en nagelaandoeningen. Denk hierbij aan het verhelpen van kloven, nagelreparaties en het plaatsen van nagelbeugels. Ze werkt conform de laatste technieken, gebruikt de juiste materialen en een effectieve werkvolgorde, en is opgeleid om de meer complexere voet- en nagelproblematiek te behandelen. Dit zijn de specialistische handelingen aan de risicovoet, bijvoorbeeld in het geval van reuma, diabetes, spasticiteit en kanker. Ook verwaarlozing en complicaties door ouderdom zijn op te lossen. Alle behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering.

Carien werkt nauw samen met de andere experts in het Expertisecentrum. Zij zal, indien nodig, gericht  intern doorverwijzen naar de register-podoloog, de podotherapeut of de fysiotherapeut.

Carien is gediplomeerd lid van ProVoet, brancheorganisatie voor pedicures.

Wil je graag weten wat Carien voor jou kan doen? Of wil je misschien een workshop of een lezing van haar bijwonen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Of kijk direct in de agenda.