We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Nieuwe sponsor: BB-Lopers

Expertisecentrum Voet & Beweging nieuwe sponsor BB-Lopers

Trots! We zijn erg blij met onze sponsorovereenkomst met de BB-lopers uit Zwolle. De komende 2 jaar zijn we hun partner op gebied van sportfysio, bewegen, voeding en mentale weerbaarheid.

De BB-lopers is een vereniging met enthousiaste en ambitieuze midden- en lange-afstandlopers uit de regio Zwolle / IJsseldelta die prestatiegericht trainen en wedstrijden lopen.

Het Expertisecentrum en BB-Lopers zijn met elkaar in gesprek geraakt over het delen van kennis over hardlopen en bewegen. Hoe kan krachttraining nog meer ondersteunen bij de sportprestaties? Welke rol speelt het mentale vlak bij hardlopen en hoe kun je dat beïnvloeden? Welke voeding kan zorgen voor nog betere prestaties? Hoe kan een andere techniek helpen bij het nog harder lopen?

Het afgelopen jaar is er al kennis gedeeld, onder andere in een workshop sportpsychologie, het sparren over krachtoefeningen met de trainers en toegang tot een app met op maat gemaakt (kracht)oefeningen. Met deze overeenkomst wordt de samenwerking verder vastgelegd en kunnen er mooie dingen ontstaan voor beide partijen. “Wij zetten ons in voor een leven lang soepel en gezond bewegen”, aldus Jan Haagen, eigenaar van het Expertisecentrum. “Dat sluit mooi aan bij de passie die de BB-Lopers hebben voor hardlopen. Uiteindelijk gaat het om zo intensief mogelijk te sporten zonder geblesseerd te raken. Daarmee blijft plezier geborgd.”

Naast een intensivering van de samenwerking is er ook gekeken naar een opvallende manier van aandacht voor het Expertisecentrum. Elk lid ontvangt een paar hardloopsokken met het logo van het Expertisecentrum. Een mooi item dat perfect aansluit op de mode van hoge sokken in het hardlopen. Daarnaast komt het logo ook achterop het wedstrijdsinglet.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle