4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Interview Michel Wolf

Wie ben je?

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Michel Wolf, 35 jaar oud en werkzaam bij Kemerink Voet en Beweging in Zwolle. Hier meten we orthopedisch schoeisel, schoenaanpassingen en steunzolen aan. Maar naast het aanmeten van orthopedische voorzieningen, ben ik ook regelmatig in de werkplaats te vinden om deze voorzieningen te maken en/of aan te passen. Erg leuk en afwisselend werk!

Wat doe je binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging?

Binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging ben ik met name werkzaam als podoloog. Dat betekend dat ik hier vooral steunzolen aanmeet voor bijvoorbeeld voet-enkel klachten, sportblessures aan het onderbeen en knie klachten. Maar je kan ook bij mij terecht voor een (schoen)advies, teenortheses en schoenaanpassingen.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Eigenlijk doe ik al mijn werkzaamheden met evenveel plezier. Er is veel afwisseling in mijn werk en geen mens, klacht of hulpvraag is hetzelfde. Ik vind het fijn om met mensen te werken en om elke keer weer op zoek te gaan voor een passende oplossing bij voet- en houdingsklachten. Deze vorm van maatwerk maakt mijn werk extra uitdagend en leuk!

Waarom doe je wat je doet?

Ik denk vooral omdat ik het prettig vindt om mensen te helpen en de “puzzel” op te lossen bij een hulpvraag. En als dat samen met collega’s en/of andere disciplines kan, is het alleen maar mooier om bij te mogen dragen aan dat rondje wandelen of hardlopen dat iemand uiteindelijk weer kan.

Wat vind je bijzonder/leuk aan het Expertisecentrum Voet & Beweging?

Het Expertisecentrum Voet & Beweging geeft mij de ultieme kans om goed samen te werken met meerdere, andere disciplines. Dit is iets waar we, naar mijn mening, in ons toekomstige werkveld eigenlijk steeds meer naar toe zouden moeten werken. Maar dat is ook even wennen. En het is ook leren om buiten je eigen hokje te denken. Maar uiteindelijk heeft de klant hier het meeste aan. Binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging merk je dat de lijntjes heel kort zijn en er sneller kan worden toegewerkt naar een passende oplossing. En dat is een mooi en leuk uitgangspunt om vanuit te werken.


Maak een afspraak

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle