4.5/5

Zoek

Search
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Gratis hardloopspreekuur
Gratis hardloopspreekuur
Previous
Next

Marieke

IK HOUD VAN…

“Mijn werk! Ik maak lange dagen en sta de hele dag. Eigenlijk had ik al jaren last van mijn onderrug en mijn voeten maar negeerde de pijn meestal. Pas als ik ’s avonds ging zitten, kon ik daarna nog maar moeilijk overeind komen. Dat werd van kwaad tot erger, ook mijn benen werden pijnlijk. Een klant heeft mij uiteindelijk naar het Expertisecentrum gestuurd. Een gouden tip!”

NAAM

Marieke

BEROEP

Kapster

KLACHT

Overgeproneerde voeten. Bij Marieke zakte de enkel en de middenvoet naar binnen toe tijdens het afwikkelen van de voet. Dit gaf pijn aan de binnenzijde van de voet. Ook heeft zij klachten in de onderrug en vermoeide benen.

OPLOSSING

We deden een uitgebreide bewegingsanalyse. Er zijn corrigerende podotherapeutische zolen aangemeten om de enkel en de middenvoet te stabiliseren. De fysiotherapeut heeft haar looppatroon verbeterd en haar geadviseerd om een zithulpmiddel te gebruiken bij haar staande beroep.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle