4.5/5

Zoek

Search
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Gratis hardloopspreekuur
Gratis hardloopspreekuur
Previous
Next

Live! Twee unieke filmsites over soepel bewegen

Het Expertisecentrum Voet & Beweging heeft twee unieke filmsites ontwikkeld: soepellopen.nl en soepelsporten.nl. Op deze sites volg je het ochtendritueel van Lieke en Frits. Lieke is 38 en gaat hardlopen in het bos en de 67-jarige Frits gaat tennissen met zijn vrienden.

In elke film krijg je drie keuzemomenten waarna je kennis kunt maken met de partners van het Expertisecentrum. Deze specialisten vertellen individueel iets over de passie in hun werk, variërend van effectieve ademtechniek en sportdiëtiek tot core stability en pijn- en blessurevrij bewegen. Je krijgt nuttige tips en inzichten, onder meer van een sportarts, een voedingsdeskundige en een sportrustencoach.

In het najaar starten diverse workshops en lezingen bij het Expertisecentrum. Wil je erbij zijn en op de hoogte blijven van alles wat we gaan organiseren? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Met deze twee filmsites opent het Expertisecentrum de weg naar duurzame partnerships met diverse zorgexperts in de regio Zwolle. “Door samen te werken met de top uit onze regio kunnen we klanten veel sneller en veel beter helpen,” aldus een trotse directeur Jan Haagen. “Daar moet het toch over gaan in de zorg. Jij als klant staat centraal, met alle expertise binnen handbereik. Niet meer van loket naar loket, maar alles op een plek, volledig ingericht op jouw vraag.”

 

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle