Leefstijlcoach

Optimale balans tussen voeding, beweging en gewicht

Wat doet een leefstijlcoach?

Als leefstijlcoach begeleid je mensen stap voor stap naar een gezondere leefstijl. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meer energie, gewichtsverlies, lekkerder in je vel zitten, een gezond(er) slaappatroon, voldoende ontspannen en beter omgaan met stress.

 

Wil jij…
-je fitter voelen?
-afvallen?
-gezonder door het leven gaan?
-meer bewegen?
-iets anders?       

 

…of heb je bovenstaande al (meerdere keren) geprobeerd en is het je niet gelukt? Dan ben je bij bij onze leefstijlcoach Danique aan het juiste adres. Zij kan je helpen met het veranderen van je leefstijl. Als leefstijlcoach doet zij dit door middel van begeleiding, coachen, adviseren en stimuleren. Samen zullen jullie doelen gaan opstellen, die realistisch en haalbaar zijn. Om vervolgens samen de doelen te gaan nastreven. 

 

Ik wil geen dieet! 

Wanneer je kiest voor een begeleidingstraject bij een leefstijlcoach, ga je niet diëten. Bij een dieet ga je namelijk een (korte) periode je gedrag veranderen en daarna weer terug naar je gewone patroon. Danique vindt het belangrijk dat je patronen je gehele leven vol gaat houden en daarom zullen jullie gewoontes doorbreken.

Stapje voor stapje gaan patronen veranderen. Wanneer je stapje voor stapje iets gaat veranderen, dan zal je gaan merken dat je het gaat volhouden en dat het je zeker gaat lukken! Het belangrijkste is dus dat je gewoontes leert te doorbreken en kiest voor een gewoonte waar jij 100% achter staat!

 

Hoe werkt het traject?

We beginnen altijd met een intake, deze intake duurt tussen de 45 en 60 minuten. In deze 45-60 minuten maken we kennis met elkaar en zullen er een paar metingen worden gedaan. Hierbij kun je denken aan gewicht, BMI en buikomvang. Tijdens de vervolg consulten die 30 – 45 minuten duren, wordt er samen gekeken naar wat jij wilt bereiken en waar je tegen aan loopt. Er zijn vele verschillende trajecten mogelijk. Dus is er altijd wel een traject wat goed aansluit bij jouw wensen. 

                              

VERGOEDING EN KOSTEN 

Wat zijn de kosten voor een diëtist en wordt het vergoed vanuit de zorgverzekeraar? Bekijk alle informatie wat betreft kosten en vergoedingen in ons kosten- en vergoedingsoverzicht.

 

Afspraak maken?

Maak gemakkelijk een afspraak via de onderstaande knop:

Maak gemakkelijk een afspraak bij het Expertisecentrum Voet & Beweging.

Klanten beoordelen ons met een...