4.5/5

Zoek

Search
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Gratis hardloopspreekuur
Gratis hardloopspreekuur
Previous
Next

Klachtenwijzer voet & beweging: de eerste stap naar meer bewegingsvrijheid

Je voeten zijn letterlijk de basis van je lichaam. Pijn of ander ongemak aan je voet of enkel belemmert je niet alleen in je bezigheden, maar kan ook nog eens allerlei klachten op andere plekken in je bewegingsapparaat veroorzaken.
Vind met onze klachtenwijzer snel meer informatie over de oorzaken en behandeling van je voet- of enkelklacht. Of maak meteen een afspraak bij een van onze voetspecialisten.

 

Zo werkt de klachtenwijzer

Met de klachtenwijzer maken we het je makkelijk. Ga naar https://voetenbeweging.nl/klachtenwijzer/ klik op het plaatje en vind uitleg over je klacht. . Of zoek in de lijst op je klacht. De klachtenwijzer bevat de meest voorkomende klachten. Staat jouw klacht er niet bij? Bel ons dan op (038) 720 07 30 voor een afspraak.

 

Over voetklachten

Gedurende een leven loopt een gemiddeld mens flink wat kilometers. Iemand van tachtig heeft volgens Wikipedia ongeveer 120.000 kilometers te voet afgelegd. Dat is driemaal de aarde rond! Maar niet alleen voor het lopen zijn onze voeten belangrijk. Ook bij andere manieren van voortbewegen spelen je voeten meestal een belangrijke rol.

De zware belasting op onze voeten maakt ze ook kwetsbaar voor klachten. Meer dan de helft van de Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met voetklachten. Of met klachten in knieën, heupen of rug die hun oorsprong in de voeten blijken te hebben.

Veel van deze klachten zijn relatief makkelijk te verhelpen. Maar dan moet je wel weten wat de oorzaak is. Helaas is die niet altijd makkelijk te vinden. De plek waar de pijn zit, is niet altijd ook de plek waar de oorzaak zit.

 

De snelste weg naar bewegingsvrijheid

Een effectieve behandeling begint met een goede diagnose. Daarom vind je bij ons een team van verschillende specialisten die zich bezighouden met voet en beweging. Zij luisteren goed naar jouw vraag en overleggen als het nodig is met andere specialisten voor ze een diagnose stellen. Vervolgens komen ze samen met jou tot een oplossing voor je probleem.

De klachtenwijzer bevat de meest voorkomende klachten. Dat maakt het je gemakkelijker om erachter te komen wat er aan de hand is en wat je kan doen. Kom je er niet uit, maak dan een afspraak bij ons Expertisecentrum.

 

Direct een afspraak maken?

 Bel ons op (038) 720 07 30, laat een bericht achter of kom gewoon langs.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle