4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Isala Beweegcentrum en Expertisecentrum Voet & Beweging bundelen beste voet- en enkelzorg

Het Isala Beweegcentrum slaat de handen in één met het team van Kemerink voet en beweging binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Zo ontstaat er op steenworp afstand van het ziekenhuis een expertisecentrum in voet- en enkelklachten waar patiënten zowel terecht kunnen voor medische zorg op het spreekuur van een orthopeed van Isala als voor aanvullende zorg van een podotherapeut, register-podoloog, fysiotherapeut, pedicure of orthopedisch schoentechnicus.

Al jaren werken de specialisten van het Isala Beweegcentrum naar volle tevredenheid samen met het team van Kemerink voet en beweging. Dit innovatieve en klantgerichte bedrijf met vijftig jaar ervaring in totale voetzorg heeft meerdere vestigingen en opende onlangs het Expertisecentrum Voet & Beweging aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Door het openen van een focuspolikliniek voet- en enkel binnen dit expertisecentrum bouwen de orthopeden van Isala de huidige samenwerking verder uit.

Totale voetzorg onder één dak

Dr. Cees Verheyen, orthopeed: ‘We starten met wekelijkse spreekuren binnen het expertisecentrum, speciaal voor patiënten met voet- en enkelklachten. Zo kunnen we deze groep patiënten totale voetzorg onder één dak bieden. Patiënten zijn zo verzekerd van perfect op elkaar afgestemde zorg door een multidisciplinair team van uiteenlopende zorgverleners. Zij profiteren van de ruime ervaring en expertise van zowel de orthopeden van Isala als het team van Kemerink, bestaande uit podotherapeuten, register-podologen, fysiotherapeuten, medisch pedicures, orthopedisch schoentechnici, orthopedisch schoentechnologen en echografisten.’

Gehele behandeling in expertisecentrum

De behandelingen in het Expertisecentrum Voet & Beweging vinden plaats in een modern gebouw met ruime behandelkamers, trainingsfaciliteiten en hoogwaardige medische apparatuur, bijvoorbeeld voor scans en bewegingsanalyses. In veel gevallen komt de patiënt voor de gehele behandeling naar het expertisecentrum. ‘Alleen als een patiënt opgenomen of geopereerd moet worden, vindt dit in het ziekenhuis plaats’, vertelt Verheyen.

‘Voor een bezoek aan onze spreekuren in het Expertisecentrum Voet & Beweging hebben patiënten een verwijzing van de huisarts nodig. Voor patiënten die al onder behandeling zijn voor voet- en enkelklachten in Isala verandert er door deze samenwerking niets. Zij komen voor hun behandeling gewoon naar het Isala Beweegcentrum. Nieuwe patiënten verwelkomen we graag tijdens het orthopediespreekuur in het Expertisecentrum Voet & Beweging.’

Bezoek de website voor meer informatie: http://www.isala.nl/patienten/specialismen-centra/beweegcentrum

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle