We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Interview Geralda Perdon

Wie ben je?

Hoi, ik ben Danique Kielema – ter Avest. Oorspronkelijk kom ik uit Nijverdal en ik woon en werk sinds 2016 in Zwolle. Daarvoor heb ik als beweeg- en leefstijlcoach gewerkt op Bonaire. Daar hebben we onder andere een leefstijlproject hebben opgezet voor jongeren tussen de 13 en 17 jaar met overgewicht of obesitas.

En daarnaast heb ik meegewerkt aan veel andere mooie projecten voor jongeren, de brandweer en werknemers van verschillende bedrijven. Uiteindelijk hebben we in 2015 besloten weer terug te keren naar Nederland en ben ik hier begonnen als leefstijlcoach bij het Expertisecentrum Voet & Beweging in Zwolle.

Wat doe je binnen het expertisecentrum?

Ik werk elke woensdag middag als leefstijlcoach binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging. Dat betekent dat ik je help in een begeleidingstraject. Waarbij we stapje voor stapje proberen patronen te veranderen in je leefstijl. Een leuk voorbeeld hiervan binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging, is het SLIMMER traject. Dat doe ik samen met Judith (fysiotherapeut) en Geralda (diëtist). Waarbij we gezamenlijk op verschillende vlakken je gaan begeleiden. Voor de toekomst zou ik ook graag andere (groep)workshops willen gaan doen, maar dat is in verband met COVID-19 momenteel wat lastig.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik vind het ontzettend mooi dat ik met mensen mee mag lopen in hun verandertraject. Dat ik onderdeel mag zijn van hun leefstijl verandering. Dit zijn soms hele mooie momenten en soms minder mooie momenten. Maar dat mensen het aandurven om deze kwetsbare momenten met mij te delen, vind ik heel mooi.

Ik ben niet altijd het einddoel, maar ik kan wel handvatten bieden om te zorgen dat ze dit einddoel uiteindelijk zelf bereiken. Dat maakt mijn werk voor mij heel mooi.

Waarom doe je wat je doet?

Er voor mensen willen en vooral ook kunnen zijn, dat drijft mij. Als mensen een doel stellen, het uiteindelijk zelf behalen en daar dan ook van kunnen genieten. Daar doe ik het voor.

Wat vind je zo bijzonder/leuk aan het expertisecentrum?

Wat ik mooi vind is dat de optie er is om multidisciplinair aan gezondheid te werken. Er zijn korte lijntjes naar alle disciplines. Hierdoor is het makkelijker om de cliënt te bieden wat iemand op dat moment nodig heeft. En het is heel fijn dat iedereen hetzelfde doel heeft waarbij de cliënt voorop staat. Dat werkt versterkend in het behandelen en helpen van mensen.


Maak een afspraak

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle