4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Het buffet de baas: bewust gezond eten tijdens je vakantie

We weten het allemaal. In hotels, vakantieparken en all inclusive resorts ligt al die verleidelijk uitgestalde etenswaar naar je te lonken. Twee tot drie keer per dag kun je je onbeperkt te buiten gaan aan deze kiloknallers. Maar hoe blijf je het buffet de baas en houd jij de controle over wat je eet? Door je bewust te zijn van deze checklist van onze partner en diëtiste Yvonne Klomp. Handig! Geef dit slimme lijstje een plek in je mindset. Dan kom jij zonder extra kilo’s jouw vakantie door. Goede reis!

  • Alles mag maar eet met mate.
  • Bekijk eerst het hele buffet voordat je begint met opscheppen; kies wat je echt lekker vindt.
  • Neem een klein bord.
  • Houd (beperkt) ruimte voor een toetje.
  • Eet met je maag en niet met je ogen.

Wil je meer tips van diëtiste Yvonne? Check dan haar andere tips voor een vakantie zonder extra kilo’s.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle