4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Het beste voornemen van 2017? Volg onze workshops!

In 2017 gaan we van start met een nieuwe reeks workshops. En er is voor ieder wat wils! Voor mensen die meer willen begrijpen van het bewegingsapparaat en zo lang mogelijk soepel willen blijven. Voor sporters die lekker en gezond willen eten en zelf willen koken. Voor hardlopers die graag de zin en onzin willen weten van hardloopgadgets, zodat ze de juiste aanschaf doen. Voor golfers, wandelaars en al die mensen met staande beroepen die eindelijk eens comfortabel willen staan en lange afstanden willen lopen zonder pijn of blessures. En voor mensen met overgewicht die het moeilijk vinden om weer in beweging te komen maar dat wel erg graag willen. Zit er iets voor je bij? Dan ben je van harte welkom! Alle workshops zijn gratis, behalve de kookworkshop. Tot dan!

Bekijk de workshops

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle