We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Hardloopanalyse nu ook voor jou

Expertisecentrum Voet & Beweging introduceert de hardloopanalyse in Zwolle. Dit high tech en meest complete videocoaching systeem wordt vooral ingezet in de topsport als input voor wedstrijdstrategieën, skill development en blessurerevalidatie. Deze innovatie is nu voor alle amateur- en vrije tijdsporters in de regio Zwolle bereikbaar. Ideaal als je meer loop- en bewegingscomfort wilt of je sportprestaties wilt verbeteren.

De software, gekoppeld aan twee speciale camera’s, volgt de beweging op de voet. We hebben hiervoor een speciale ruimte ingericht met drie loopbanen, bestaande uit verschillende ondergronden: beton, kunstgras en een volkunststof atletiekbaan. Onze experts onderzoeken de videobeelden, kunnen bewegingen in het systeem over elkaar heen projecteren en deze vanuit verschillende hoeken waarnemen en meten. Zo ontstaat een nauwkeurige en zeer complete analyse als basis voor een loop- en bewegingsadvies.

De loopanalyse voor hardlopen

De loopanalyse voor hardlopen vindt plaats op het Expertisecentrum. Neem hardloopschoenen mee en draag bij voorkeur strakke sportkleding, zodat de bewegingen goed zichtbaar zijn. De hardloopanalyse duurt circa een half uur.

ACTIE

In de maand september loopt onze Up & Runningactie: de loopanalyse voor een introductieprijs van 93 euro. Neem je maatje mee voor de helft van de prijs.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle