Frank

IK HOUD VAN…

“Fitness! En van mijn werk. Ik heb een goedlopende kroeg in de stad en ben dus altijd druk. Maar ik vind een goede fysieke conditie ook belangrijk. Dus ben ik een trouwe bezoeker van de sportschool om de hoek. Die kramp in mijn kuiten ontstond op het werk, maar ook met sporten kreeg ik er last van. Ik draag nu goede schoenen en voel meer energie in mijn benen.”

NAAM

Frank

HOBBY

Fitnessen

KLACHT

Kramp in de kuiten. Frank omschreef het als een ‘vol’ gevoel in zijn onderbenen; verder had hij het idee dat hij scheef op zijn voeten stond. Frank werkt in de horeca, staat veel en neemt weinig rust. Verder traint hij drie keer per week in de sportschool.

OPLOSSING

Na een uitgebreide scan bleek Frank verkorte kuit- en hamstringspieren te hebben en niet het juiste werkschoeisel te dragen. Zijn klachten werden door de fysiotherapeut behandeld. Het advies aan Frank was om nieuwe en stevige werkschoenen te kopen met een brede hak en een vetersluiting. De podotherapeut maakte een stabiliserende 3-D steunzool voor hem.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Het Expertisecentrum Voet & Beweging

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties. Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Agenda

  • Geen activiteiten