We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Samenwerking FITS-Footwear

Wist jij dat je 60% van je tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan je gebruikelijke schoenen? Bijvoorbeeld tijdens je zomervakantie of wanneer je thuis bent. Op deze momenten kun je een comfortabel paar slippers of huisschoenen goed gebruiken, zeker als deze gebaseerd is op jouw voeten en looppatroon.

Samenwerking FITS Footwear

Het Expertisecentrum Voet & Beweging is een samenwerking aangegaan met FITS Footwear. FITS Footwear zijn op maat gemaakte huisschoenen, gebaseerd op de therapie van jouw steunzool.

Op maat gemaakte huisschoenen

Wij zorgen ervoor dat jouw 3D aangemeten voetbed een-op-een wordt verwerkt in de huisschoen. Door middel van innovatieve Nederlandse scantechnieken worden de FITS speciaal voor jou gemaakt!

Het aanmeten van huisschoenen

Wij zijn in het bezit van de juiste aanmeetapparatuur om jouw voet digitaal in te scannen en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor het aanmeten. Of je nou last hebt van beenlengteverschil of andere voetklachten, FITS kan een uitkomst bieden. Zo kan FITS bijvoorbeeld de gewenste hoeveelheid hielheffing toevoegen aan de huisschoen om eventueel beenlengteverschil te voorkomen. Ook kan FITS jouw steunzool één-op-één verwerken in jouw eigen huisschoenen.

Assortiment

FITS Comfort heeft een uitgebreid damesassortiment waaruit je kunt kiezen. Elk seizoen wordt de collectie vernieuwd. Deze lichte huisschoenen worden gemaakt van erkent Italiaans wol (90% wol / 10% polyester) en kunnen binnen 10 werkdagen worden geleverd. Nieuwsgierig?

Bekijk alvast de collectie op www.fitsfootwear.nl of maak een afspraak via de onderstaande knop.


Ik wil een afspraak maken

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle