We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Feit: Je gezondheid is af te lezen aan je voeten

Voetklachten en de manier waarop je loopt kunnen een signaal zijn dat er iets aan de hand is. Om een paar voorbeelden te noemen:

  • Ineens grotere passen nemen of trekken met een been kan duiden op zenuwschade. Dit kan namelijk een gevoelsstoornis of probleem in het aansturen van je spieren veroorzaken. Zenuwschade komt voor bij onder andere diabetes, infecties en vitaminetekorten.
  • Ontstaat er een onzeker, schuifelend loopje, dan kan daar parkinsonisme aan ten grondslag liggen.  
  • Wondjes die slecht genezen kunnen duiden op diabetes. 

Ook onschuldig ogende voetklachten kunnen dus toch een signaal zijn van een onderliggende aandoening. Neem voetklachten en andere klachten aan je bewegingsapparaat daarom altijd serieus. 

Heb je vragen of twijfels? Ga dan naar de huisarts of neem direct contact op met het Expertisecentrum Voet & Beweging. 

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle