4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Interview Eddie Sevink – Run2Day

Wie ben je?

Mijn naam is Eddie Sevink. Ik ben eigenaar van hardloopspeciaalzaak Run2Day in Zwolle. 


Wat doe je (en wat doe je binnen/in samenwerking met het Expertisecentrum Voet & Beweging)?

Ik ben nu al 18 jaar de eigenaar van de hardloopspeciaalzaak Run2Day aan de Vechtstraat 31 in Zwolle. In samenwerking met het Expertisecentrum Voet & Beweging hebben wij een spreekuur voor hardlopers opgezet. Voor zowel de (her)startende als de gevorderde loper. Daarnaast verzorgen wij in samenwerking met het Expertisecentrum Voet & Beweging de Runningtherapie clinics.

 

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik vind het geweldig om met mensen in contact te zijn en ze verder te helpen.  Of het nu gaat om beginnende of meer ervaren sporters, dat maakt mij niet uit. Denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Daarom komen onze klanten ook uit de wijde omgeving naar ons toe. 

 

Waarom doe je wat je doet?

Ik ben een sociaal bewogen mens en dat zit in mijn DNA. De mens staat voorop bij alles wat ik doe. Zowel binnen de winkel als daarbuiten. Vandaar dat onze sociale projecten hand in hand gaan met de winkelactiviteiten en samenwerkingen

 

Wat vind je zo leuk aan het Expertisecentrum Voet & Beweging? 

Het feit dat we met super gemotiveerde en bewogen specialisten kunnen samenwerken binnen het Expertisecentrum Voet & Beweging maakt het dat je elkaar versterkt.

“Een team is altijd sterker dan een individu wanneer je zoekt naar oplossingen”.


Maak een afspraak

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle