4.5/5

Zoek

Search
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Gratis hardloopspreekuur
Gratis hardloopspreekuur
Previous
Next

De zomertijd staat voor de deur

De zomertijd staat weer voor de deur! Op 31 maart is het weer tijd om de klok een uur vooruit te zetten. Hoewel dit betekent dat we een uurtje slaap inleveren, brengt de zomertijd ook veel voordelen met zich mee.

Met de zomertijd wordt de klok ’s avonds een uur vooruitgezet, waardoor de dagen langer lijken en we kunnen genieten van meer daglicht in de avonduren. Dit opent de deur naar tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals barbecues, avondwandelingen en gezellige picknicks in het park.

Bovendien kan de overgang naar de zomertijd ons biologische ritme een boost geven. Het extra daglicht kan ons humeur verbeteren en ons energieker laten voelen. Het is een teken dat de lente in aantocht is en dat we binnenkort kunnen genieten van warmer weer en bloeiende bloemen.

Dus vergeet niet om op 31 maart de klok een uur vooruit te zetten en laat de zomertijd je inspireren om optimaal te genieten van de lange, zonnige dagen die voor ons liggen!

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle