4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

De preventiekaart voor hardlopers

Nederland kent inmiddels zo’n 4 miljoen hardlopers. Jaarlijks loopt zo’n 25% van deze groep een blessure op. Bij het merendeel hiervan gaat het om een overbelastingsblessure. Vele factoren spelen dan een rol bij het ontstaan van de blessure: inspanningsfysiologie, trainingsschema’s, trainings-samenstelling, looptechniek en het type hardloopschoenen. Dus met een paar oefeningen blessures definitief uitsluiten? Nee, je moet gaan voor het ’totale plaatje’. Onze preventiekaart helpt je in ieder geval op weg om de kans te verkleinen dat je een blessure krijgt, omdat je de oefeningen gewoon elke dag kunt doen. Mooi meegenomen toch?

[chimpy_form forms=”5″]

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle