4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

De Pedicure Pijn Poli

Pijnklachten aan de voeten zoals bijvoorbeeld een verdikking van de nagelplaat door schimmel, een ingroeiende teennagel, likdoorns, pijnlijke kloven en andere huid- en/of nagelproblemen kunnen op korte termijn behandeld worden op de Pedicure Pijn Poli in Zwolle.

Bij het zoeken naar hulp voor pijnklachten stuit men momenteel op een uitdaging door een tekort aan hulpverleners, wat resulteert in aanzienlijke wachttijden. Overbelaste huisartsenpraktijken en medisch pedicurepraktijken ervaren hoge werkdruk, waardoor er beperkte ruimte is voor nieuwe cliënten of het inplannen van losse pijnklachten.

Bij de Pedicure Pijn Poli is het mogelijk om snel een behandeling in te plannen, waardoor lange wachttijden worden voorkomen. Indien de behandeling niet toereikend is, wordt op de poli doorverwezen naar huisarts of podotherapeut voor aanvullende expertise en zorg.

Bij www.voetzorgzwolle.nl of via voetzorgzwolle@ziggo.nl kunnen mensen rechtstreeks een afspraak maken in de online agenda of een verzoek tot behandeling per e-mail sturen. Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. De Pedicure Pijn Poli is elke vrijdag geopend vanaf 09.00 uur op locatie Voetenkamer van Zwolle, Weteringpark 7A-2, 8025 AM Zwolle.

Deze service wordt mogelijk gemaakt door Medisch Pedicure Praktijk Voetzorg Zwolle. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met medisch pedicure Carien Lemein (06 53525480) of medisch pedicure Yvonne Scheffer (06 22916716)

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle