Zo helpen wij je de komende tijd!

Stap voor stap versoepelt de overheid de coronamaatregelen. Op deze pagina laten we je zien wat dat betekent voor de voet- en enkelzorg die wij leveren.

Schone handen

Als je binnenkomt, zie je deze zuil. We vragen je om daar je handen te desinfecteren.

Ontvangst

Net als altijd zit ook nu de baliemedewerkster klaar om je aan te melden voor je afspraak of om je vraag te beantwoorden. Voor jouw en haar veiligheid hebben we een transparant scherm geplaatst en vragen we je om achter de lijn te blijven.

Veilige wachtruimte

We hebben ervoor gezorgd dat er tenminste 1,5 meter afstand is tussen de zitplaatsen in de wachtruimte. 

We hebben ervoor gezorgd dat er tenminste 1,5 meter afstand is tussen de zitplaatsen in de wachtruimte. Met het oog op hygiëne hebben we de tijdschriften van tafel gehaald. Ook kunnen we je nog even geen thee of koffie aanbieden tijdens het wachten. Natuurlijk kun je wel gratis gebruikmaken van onze wifi.

Scherm in spreek-/behandelkamer

De adviseur met wie je een afspraak hebt, haalt je op uit de wachtruimte en neemt je mee naar de spreek-/behandelruimte. Deze ruimte ziet eruit zoals je gewend was, alleen is er een scherm geplaatst.

Extra schoonmaak

De wachtruimte, toiletten en spreek-/behandelkamers maken we meerdere keren per dag schoon.

Wil je ons bezoeken?

Om te veel drukte in ons centrum te voorkomen, vragen we je om alleen te komen als dat mogelijk is. Heb je toch begeleiding nodig? Neem dan niet meer dan één begeleider mee naar de afspraak. Heb jij of heeft je begeleider griepachtige klachten? Kom dan niet. Jij en je begeleider moeten minimaal 24 uur klachtenvrij zijn om ons centrum te mogen bezoeken.

Het heeft wat voeten in de aarde, maar we zijn blij met iedere stap in de goede richting…. We hopen je snel weer te mogen begroeten in het Expertisecentrum Voet & Beweging!