We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Boek een workshop voor je sportclub of op het werk!

Ben jij trainer bij een sportclub en vind je het interessant om in een paar uur bijgeschoold te worden -samen met jouw looptrainers- op het gebied van core & foot stability? Of zijn jullie op de afdeling wel toe aan een paar handzame tips hoe je rug-, heup-, kuit- en voetklachten kunt voorkomen terwijl je de hele dag op je benen staat? Wil je je werknemers graag informeren over gezonde voeding en sporten voor een duurzame inzetbaarheid?

Boek dan een workshop op maat van een van onze experts. Je krijgt dan niet alleen een interessante maar ook een leuke sessie, omdat je direct aan de slag gaat en het opmerkelijke verschil ervaart als je anders en bewuster gaat bewegen. Laat ons via onderstaand contactformulier weten waarmee we jullie kunnen helpen en wij nemen contact op.

[contact-form-7 id=”470″ title=”Contactformulier”]

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle