We zijn gesloten van 5 t/m 18 augustus

4.5/5

Zoek

Zoeken
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

Anna

IK HOUD VAN…

“Heel veel dingen tegelijk doen! Ik werk 4 dagen per week als afdelingsmanager en heb twee jonge kinderen, Floor van 6 en Pieter van 4. Handen vol dus, zeker omdat mijn partner ook een drukke baan heeft. Eigenlijk wil ik dat alles gewoon doorgaat: werk, het gezin, sporten, een sociaal leven. Wat ik wil is topsport, wat eigenlijk niet zo bij mij past. Ik ben mezelf letterlijk voorbij gelopen. Na ernstige voetklachten ben ik minder gaan werken en meer op mezelf gaan letten. Dat helpt.”

NAAM

Anna

BEROEP

Afdelingsmanager

KLACHT

Een pijnlijke voorvoet tijdens het afwikkelen. Na onderzoek blijkt het een beklemde zenuw tussen de middenvoetsbeentjes. Hierdoor kan een zogenaamde Mortonse neuralgie of een Mortons neuroom ontstaan tussen de kopjes van de middenvoetsbeentjes. Bij eenderde van de mensen met deze klachten is het gevoel aan de tenen veranderd. Het blijkt dat bij vrouwen deze aandoening vaker voorkomt dan bij mannen.

OPLOSSING

Het bewegingsapparaat en looppatroon van Anna werden geanalyseerd. Anna kreeg podotherapeutische zolen aangemeten die corrigeren en de pijnlocatie ontlasten. Ze doorliep een kort trainingsprogramma om haar voeten beter af te wikkelen.

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle