Online adviesgesprek

Kosteloos online adviesgesprek 

Heeft u klachten aan uw voet of enkel en wilt u weten wat u hieraan kunt doen? Dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een online adviesgesprek inplannen bij het Expertisecentrum voet & beweging. 

Het adviesgesprek duurt maximaal 15 minuten en is bedoeld dat de specialist een eerste indruk krijgt van uw klachten en wat u hier eventueel aan kunt doen. Mogelijk kunnen we u eenvoudig op weg helpen met een advies.   

Het Expertisecentrum voet & beweging is een uniek centrum in Nederland. Uniek omdat we alle voet- en enkelexpertise onder een dak aanbieden. Samen zorgen we met één team op één plek voor oplossingen die jou je bewegingsvrijheid teruggeven.  

Wat heeft u nodig voor een online adviesgesprek 

·        Een computer, tablet of smartphone

·        Het door uw gebruikte apparaat moet een ingebouwde camera hebben of beschikken over een webcam

·        Een goede internetverbinding

·        Een link naar het online adviesgesprek (deze ontvang u per mail nadat u de afspraak heeft gemaakt)

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Maak gemakkelijk een afspraak bij het Expertisecentrum Voet & Beweging.

Het Expertisecentrum Voet & Beweging

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties. Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Agenda

  • Geen activiteiten