Online adviesgesprek

Kosteloos online adviesgesprek 

Heb je klachten aan voet of enkel en wil je weten wat je hieraan kunt doen? Dan kun je geheel vrijblijvend en kosteloos een online adviesgesprek inplannen bij het Expertisecentrum Voet & Beweging. 

Het adviesgesprek duurt maximaal 15 minuten en geeft de specialist een eerste indruk krijgt van de klachten en wat je hier aan kunt doen. We kunnen je eenvoudig op weg helpen met een advies.   

Het Expertisecentrum Voet & Beweging is een uniek centrum in Nederland. Uniek omdat we alle voet- en enkelexpertise onder een dak aanbieden. Samen zorgen we met één team op één plek voor oplossingen die jou je bewegingsvrijheid teruggeven.  

Wat heb je nodig voor een online adviesgesprek 

·        Een computer, tablet of smartphone

·        Het door jou gebruikte apparaat moet een ingebouwde camera hebben of beschikken over een webcam

·        Een goede internetverbinding

·        Een link naar het online adviesgesprek (deze ontvang je per mail nadat de afspraak is gemaakt)

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*

Maak gemakkelijk een afspraak bij het Expertisecentrum Voet & Beweging.

Het Expertisecentrum Voet & Beweging

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties. Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Agenda

  • Geen activiteiten