4.5/5

Zoek

Zoek
4.5/5
99% beveelt ons aan
12 specialismen
55 jaar expert
Online adviesgesprek
Vorige
Volgende

3 Vragen aan… Yvonne Klomp, sportdiëtiste

Wat typeert jou in maximaal vijf woorden?

“Eerlijkheid is voor mij het belangrijkst, zowel zakelijk als privé. Verder ben ik direct, ik zit niet onder een laagje.”

Wat is voor jou een goed begin van de dag?

“Ik start het liefst in de natuur. Als echt buitenmens vind ik het heerlijk om de dag te beginnen in het bos. Ga ik wandelen met de hond. Ik woon nu tijdelijk op een camping omdat ik thuis aan het verbouwen ben. Hier is het heerlijk rustig. Ik doe de deur open en hoor meteen de vogels. Ik zie weilanden met koeien in de mist. Er hangt een soort serene rust die ook iets met mij doet. Daar kan ik enorm van genieten en ga dan vol energie mijn dag in.”

Wat zijn jouw tips om soepel en gezond te bewegen?

“Ontspannen door inspannen, dat is yoga voor mij. Ik raad het iedereen aan met een druk leven. Mindfulness is voor mij inmiddels een ‘willen’. Juist door de hectiek van alledag is het zo belangrijk om dingen met aandacht en in de rust van het moment te doen. Verder heb ik een afspraak met mezelf dat ik alles binnen 10 km zoveel mogelijk op de fiets doe. En natuurlijk let ik op wat ik eet. Maar ben daar niet overdreven mee bezig, hoor. Mijn tip: kies voor een gezonde basisvoeding die je voldoende energie en voedingsstoffen oplevert. Dat is het belangrijkste. Kies niet voor de snelle hap, maar eet en bereid met aandacht.”

Wil je graag een keer een lezing van Yvonne bijwonen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden.

 

HET EXPERTISECENTRUM VOET & BEWEGING

Hier vind je alles op het gebied van soepel en gezond bewegen. Je kunt bij ons terecht met een gerichte voet- of bewegingsklacht, voor een algehele check up van je loop- en bewegingspatroon, preventie en het verbeteren van je sportprestaties.

Je krijgt een expertteam om je heen dat intensief samenwerkt aan een snelle en doeltreffende oplossing. In dit team zitten onder meer register-podologen en podotherapeuten, fysiotherapeuten, medische pedicures, diëtistes, orthese- en hulpmiddelenspecialisten, gezondheidstrainers en runningtherapeuten, aangevuld met medisch specialisten op gebied van bewegen en sport.

Loopanalyse

Wil jij effectiever bewegen en beter presteren? Of wil je weten hoe je blessures kunt voorkomen? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide loopanalyse.

Lees meer

Alle voet- en enkelzorg onder 1 dak

Afspraak maken?
Bel, mail of kom langs!

E-mailadres

Telefoon

Adres

Expertisecentrum voet & beweging
Ceintuurbaan 22
8024 AA Zwolle